erkanlı inşaat
bilecik vinç
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İftiraya Uğrayan AK Partili eski meclis üyesi Mahkeme Yoluyla Aklandı

Yayınlanma Tarihi :
İftiraya Uğrayan AK Partili eski meclis üyesi Mahkeme Yoluyla Aklandı

İftiraya Uğrayan AK Partili eski meclis üyesi Mahkeme Yoluyla Aklandı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri önceci kira kontratına sahte imza atmakla suçlanan Pazaryeri Belediyesi eski AK Parti Meclis üyesi ve Pazaryeri ilçesinde 2 tarımsal kooperatif başkanı Erkan Karakaş Özel Belgede Sahtecilik suçlamasından beraat etti.

Pazaryeri ilçesinde kiraladığı işyeri için yapılan kira kontratının mülk sahibi imzalarının sahte olduğunu iddia etmesi ve mülk sahibi tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi hakkında “Özel Belgede Sahtecilik” suçlamasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erkan Karakaş’ın olayı ilçede çok konuşulmuştu.

Pazaryeri Belediyesi Meclis Üyeliği devam ederken AK Partiden Belediye Başkanı Adayı olan ve son olarak ta 31 Mart Yerel Seçimlerine Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak katılan Erkan Karakaş, Sosyal Medya Hesabından hakkındaki suçlamalar nedeniyle bir açıklama yaptı.

“Karşı tarafa iftira davası açacağım”

Bundan sekiz ay kadar önce, kiraladığım bir iş yeri için yapılan sözleşmeye, sahte imza attığıma dair, mülk sahibi tarafından hakkımda şikayette bulunulmuş ve dava açılmıştı. Mülk sahibi ve benim İmzalarımız alınmış ve KRİMİNAL LABORATUVARINA gönderildi. Geçtiğimiz günlerde imzanın, bana iftara eden şahsa ait olduğu raporu ve mahkeme kararı tarafıma tebliğ edilmiştir. Aklanacağıma emindim, fakat Kriminal sonucu ve mahkeme kararını beklemek zorunda kaldım. Bu iftira ve karalama tam seçim öncesine denk gelmiş, başkan aday adaylığı ve meclis üyesi adaylığım sürecinde sürekli gündemde tutulmuştur. Yine de bunlara inanmayıp bana güvenen dostlarıma teşekkür ederim.

Aklanmış olmanın sevinciyle bunu paylaşmak istedim. Ayrıca karşı tarafa iftira davası açacağımı ve yargı sürecinin devam ettiğini de paylaşmak isterim” dedi.

meclisuyesi-1024x768.jpg

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.